Dating sugen milf

När du bara vill chatta eller ha skoj en stund

Dating sugen milf

1 april, 2013 Hjälp med kåtheten Kontaktannonser 0

 

Tjaa jag är en dating sugen mogen kvinna, nåja mogen och mogen jag är ganska ungdomlig, nej det låter också fel, nåja min ålder säger att jag är en milf, en mogen kvinna men jag känner mej inte som en mogen kvinna utan mer som den unga tjejen jag är 😉 Jag är 40+, singel och har inga barn. Jag vill träffa en trevlig kille att umgås med, hitta på kul grejer, galna upptåg, någon att prata med och vem vet, kanske vi går längre än så. Självklart är sex viktigt för mej, mycket viktigt tom. men det är inte enbart det jag söker. Vi hörs på mejlen eller tele och känns allt bra så vill jag ses ganska snart för en fika/lunch eller liknande. Hör av dej, kanske kan vi ha en kul vår och sommar tillsammans. Kram

Klicka på den svarta knappen för att kontakta mej.


Bli medlem och kontakta mig här